Gemeente Grave - Publicatie coördinatieregeling ‘Schuttersweg 29, Gassel’ en ONTWERP HOGERE GRENSWAARDENBESLUIT ‘SCHUTTERSWEG 29, GASSEL’

Logo Grave

Burgemeester en wethouder van Grave maken overeenkomstig artikel 3.31 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de ontwerpbesluiten voor het project ‘Schuttersweg 29, Gassel’ ter inzage worden gelegd.

Aanvullend wordt bekendgemaakt dat burgemeester en wethouders op grond van artikel 6.12, lid 2 van de Wet ruimtelijke ordening, voornemens zijn om bij de vaststelling van het bestemmingsplan ‘Schuttersweg 29, Gassel’ de raad te adviseren geen exploitatieplan vast te stellen omdat de kosten anderszins zijn verzekerd. Er wordt derhalve geen ontwerp-exploitatieplan ter inzage gelegd.

Het plangebied ligt ter plaatse van Schuttersweg 29 te Gassel, kadastraal bekend als gemeente Grave, sectie L, nummer(s) 842, 977 en 1114. Het plan maakt het herbouwen van afgebrande woning en het bestemmen van een groter bijgebouw mogelijk.

De gemeenteraad heeft op 15 maart 2016 besloten voor het project “Schuttersweg 29, Gassel” de coördinatieregeling, ex artikel 3.30 Wet ruimtelijke ordening, van toepassing te verklaren. De coördinatieregeling maakt het mogelijk de terinzagelegging van de ontwerpbesluiten gecoördineerd te laten plaats vinden, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening. Het betreft de volgende ontwerpbesluiten:

  • ontwerpbestemmingsplan ‘Schuttersweg 29, Gassel’.

  • ontwerpbeschikking aanvraag omgevingsvergunning met kenmerk OB-G7884.

  • ontwerp hogere grenswaardenbesluit ‘Schuttersweg 29, Gassel’

De ontwerpbesluiten en de bijbehorende stukken liggen zes weken ter inzage van vrijdag 26 januari 2018 tot en met donderdag 8 maart 2018. De uitgeprinte exemplaren kunnen worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer NL.IMRO.0786.BPSchuttersweg29-ON01

Gedurende bovenstaande termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan, de ontwerp-omgevingsvergunning voor het bouwen en/of het ontwerp vaststellen hogere waarden Wet geluidhinder naar voren brengen. Schriftelijke zienswijze worden ingediend bij de gemeenteraad met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan en bij burgemeester en wethouder van de gemeente Grave met betrekking tot de ontwerp-omgevingsvergunning voor het bouwen en het ontwerp vaststellen hogere waarden Wet geluidhinder. Voor beiden is het postadres Postbus 7, 5360 AA Grave.

Indien gewenst kunnen zienswijzen mondeling worden ingebracht. Hiervoor dient u een afspraak te maken met onderstaand genoemde ambtenaar.

Tegen het raadsbesluit tot het van toepassing verklaren van de coördinatieregeling kan geen bezwaar of beroep worden ingediend. Op deze procedure is de coördinatieregeling zoals bedoeld in artikel 3.30 Wet ruimtelijke ordening van toepassing. Dit betekent dat voor alle besluiten die genomen moeten worden ten behoeve van dit plan, gelijktijdig dezelfde procedure wordt doorlopen. Op de te coördineren besluiten is de Uniforme openbare voorbereidingsprocedure (uov) van de Algemene wet bestuursrecht van toepassing.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Mirta Hofmans, afdeling ruimtelijke ontwikkeling. Telefonisch bereikbaar 0486-477277 of per email m.hofmans@cgm.nl.

Grave, 26 januari 2018

Burgemeester en wethouders van Grave

Naar boven