Bestemmingsplan Johannes Vermeerstraat onherroepelijk

Logo Geertruidenberg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Geertruidenberg maken bekend, dat op vrijdag 20 juli 2018 onherroepelijk zijn geworden:

1. het bestemmingsplan ‘Johannes Vermeerstraat, Raamsdonksveer, NL.IMRO.0779.RVBPvermeerstr-vs01;

2. Een hogere waarde ingevolgde de Wet geluidhinder als bedoeld in artikel 83 van de wet voor het plan “Johannes Vermeer-straat”

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de realisatie van 24 woningen.

 

Ligging plangebied

Het plangebied ligt op de Zuidoever van de Donge en behoort tot het deelgebied Heereland welke aansluit op de dorpsbebouwing van Raamsdonksveer.

Het plangebied ligt aan de Boterpolderlaan en wordt aan de west- en zuidzijde begrensd door Heereland 1e fase. Aan de noordzijde wordt het plangebied begrensd door de supermarkt (Jumbo).

Het gebied omvat een braakliggend terrein van geringe omvang dat onderdeel uitmaakt van de structuur die voor Heereland is ontwikkeld en inmiddels zichtbaar is geworden in het aansluitende deel van Heereland door de gerealiseerde infrastructuur.

 

Ter inzage

Het onherroepelijk bestemmingsplan wordt verbeeld op een landelijke voorziening. Op de website www.geertruidenberg.nl , onder de koppen Inwoner, wonen en verbouwen en bestemmingsplan staat een link naar deze landelijke voorziening en onze eigen viewer.

 

Geen beroep 

Tegen het bestemmingsplan en het besluit hogere waarde kan geen beroep meer worden ingesteld.

 

Geertruidenberg 30 augustus 2018

 

Naar boven