Rectificatie kennisgeving ontwerpbesluit Omgevingsvergunning (projectafwijkingsbesluit) Bommerigerweg 10 te Mechelen

Logo Gulpen-Wittem

Burgemeester en wethouders van Gulpen-Wittem maken ingevolge artikel 3.10 van het Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend, dat zij voornemens is met toepassing van artikel 2.12, eerste lid onder a sub 3 van de Wabo, medewerking te verlenen aan een afwijking van het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ ten behoeve van het realiseren van een parkeerterrein, gelegen aan de Bommerigerweg te Mechelen, kadastraal bekend gemeente Wittem, sectie C, nummers 10638 en 10642.

 

Wegens een technisch gebrek is dit plan gedurende de inzagetermijn van 19 juli 2018 tot en met 29 augustus 2018 niet raadpleegbaar geweest via www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website. Om dit gebrek te herstellen zal het ontwerpbesluit opnieuw ter inzage worden gelegd voor de duur van zes weken.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit projectafwijkingsbesluit ‘Bommerigerweg 10 te Mechelen” en de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf  6 september 2018 tot en met 17 oktober 2018 voor iedereen ter inzage.

Inzien kan via:

  •  

  • 1.

    Een bezoek aan het gemeentehuis, Willem Vliegenstraat 12 te Gulpen, tijdens openingstijden klantcontactcentrum (maandag tot en met vrijdag van 08.30 – 17.00 uur en donderdagavond tot 20.00 uur). Indien u een persoonlijke toelichting op het plan wenst dient u een afspraak te maken via het klantcontactcentrum.

  • 2.

    De gemeentelijke website: www.gulpen-wittem.nl (onderwerpen / bestemmingsplannen / overzicht-bestemmingsplannen).

  • 3.

Zienswijzen

Tijdens deze termijn kan iedereen (bij voorkeur) schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen over het ontwerpbestemmingsplan bij de Gemeenteraad, Postbus 56, 6270 AB Gulpen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Beleid en Projecten, mevrouw mr. M.J.M. Godschalk via het algemene telefoonnummer 14043.

   

Naar boven