Omgevingsvergunning en verklaring van geen bedenkingen de Garreweersterweg 11 te Appingedam

Logo Appingedam

Burgemeester en wethouders van de gemeente Appingedam maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, lid 1a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning verlenen voor:

• Het nieuw bouwen van een kapschuur aan de Garreweersterweg 11 te Appingedam.

De omgevingsvergunning bestaat uit:

• het bouwen van een bouwwerk (art. 2.1, lid 1, sub a Wabo) .

• het gebruiken van gronden/bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan (art. 2.1, lid 1, sub c Wabo).

 

Procedure

De omgevingsvergunning is verleend met toepassing van de procedure als bedoeld in artikel 2.12, lid 1, onder a., onder 3° Wabo. Onderdeel van deze procedure is een door de raad af te geven verklaring van geen bedenkingen. In de vergadering van 21 juni 2018 heeft de raad een ontwerpverklaring van geen bedenkingen gegeven.

Op de ontwerp omgevingsvergunning en op de beide ontwerpverklaringen van geen bedenkingen zijn geen zienswijzen ingediend.

 

Beroeps termijn

De omgevingsvergunning met bijlagen (IMRO-code: NL.IMRO.0003.OMGAPP18GAWEG11-VST1) en de verklaringen van geen bedenkingen liggen vanaf 6 september tot en met 18 oktober 2018 ter inzage.

Om de stukken in te zien kunt u tijdens openingstijden terecht bij het Klant Contact Centrum op het Stadskantoor, Wilheminaweg 14 te Appingedam. Daarnaast kunt u de stukken digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Ook zijn de stukken digitaal (in pdf-bestand) in te zien op de website www.appingedam.nl.

 

Beroep

Op grond van artikel 8.1 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) kunnen belanghebbenden met ingang van de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Het beroep kan worden ingesteld door:

  • belanghebbenden, die tijdig hun zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht.

  • belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht.

Voor het instellen van beroep zijn griffierechten verschuldigd.

 

Voorlopige voorziening

Ook kunnen belanghebbenden - voor zover zij daarbij een spoedeisend belang hebben - op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht voorlopige voorziening tot schorsing van dit besluit vragen. Dit verzoek moet ingediend worden bij de Voorzieningenrechter, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen.

Naar boven