Gemeente Haren - ontwerpbesluit verlening omgevingsvergunning zonnepark - Klaverlaan 37, Haren GN

Logo Haren

Burgemeester en wethouders van Haren maken bekend dat zij voornemens zijn de gevraagde omgevingsvergunning te verlenen voor het realiseren van een zonnepark op het terrein van zorgboerderij de Mikkelhorst, Klaverlaan 37 te Haren. Het betreffende gedeelte van dit terrein zal worden gebruikt als zonneweide en tevens voor de productie van fruit en het houden van vee. Op deze aanvraag is paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht van toepassing (uitgebreide voorbereidingsprocedure).

Terinzageligging ontwerpbesluit

Het ontwerpbesluit met de relevante bijbehorende stukken ligt met ingang van donderdag 30 augustus 2018 gedurende zes weken (t/m woensdag 10 oktober 2018) tijdens openingstijden ter inzage bij de Balie Publiekszaken van het gemeentehuis, Raadhuisplein 10, 9751 AN te Haren. Tevens bestaat de mogelijkheid om op 4 september 2018 van 18.00 uur tot 20.00 uur tijdens een inloopavond in het gemeentehuis van Haren (Raadhuisplein 10 te Haren) kennis te kunnen nemen van en vragen te kunnen stellen over het plan waarvoor vergunning wordt gevraagd.

Indienen zienswijze

Gedurende de genoemde termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbesluit inzake het verlenen van de omgevingsvergunning indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Haren, Postbus 21 9750 AA Haren ter attentie van de heer W.A. Holtjer, afdeling Ruimtelijk Domein. Indien u een mondelinge zienswijze wilt inbrengen, kunt u contact opnemen met de heer W.A. Holtjer, via telefoonnummer 14 – 050 of gemeente@haren.nl 

Deze zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Haren, Postbus 21, 9750 AA Haren (o.v.v. zienswijze ontwerpbesluit verlening omgevingsvergunning realiseren zonnepark De Mikkelhorst te Haren).

Beroep

Wij attenderen u erop dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking (omgevingsvergunning) bij de rechtbank kan worden ingesteld als ook tijdig een zienswijze in het voortraject is ingebracht en men belanghebbende is.

 

Naar boven