Bestemmingsplan “Verlegging gasleiding Gaslaan” in voorbereiding (verbeterde versie)

Logo Pekela

Het college van burgemeester en wethouders van Pekela maakt bekend dat zij voornemens is een bestemmingsplan vast te stellen voor de verlegging en vervanging van enkele gasvoorzieningen in de omgeving van de Gaslaan.

Planinhoud

Het plan is bedoeld om de veiligheid en de energiezekerheid van het regionale aardgasnetwerk te kunnen blijven waarborgen.

Plan inzien

Met ingang van 29 augustus 2018 ligt het voorontwerpbestemmingsplan “Verlegging gasleiding Gaslaan” gedurende zes weken tijdens openingsuren ter inzage in het gemeentehuis (aan de Raadhuislaan 8 te Oude Pekela). Het voorontwerp is ook digitaal beschikbaar in de Staatscourant, het Elektronisch Gemeenteblad en op de gemeentelijke website. Ook zal publicatie via elektronische weg plaats vinden op de landelijke voorziening ruimtelijkeplannen.nl.

Reageren op het voorontwerpbestemmingsplan

Wilt u reageren? U kunt tot en met 16 oktober 2018 een schriftelijke of mondelinge reactie geven. Uw schriftelijke zienswijze kunt u indienen bij het college van burgemeester en wethouders (Postbus 20.000, 9665 ZM Oude Pekela). Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u tijdig een afspraak te maken.

Zienswijzen kunnen ook online worden ingediend; ga hiervoor naar www.pekela.nl/zienswijze.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente.

- Digitaal bestemmingsplan(bijgewerkte link)

- Bronbestanden

 

Naar boven