Kennisgeving “beschikking (OLO 3256469) inzake het gebruiken in strijd met een bestemmingsplan en het transformeren van een bestaand kantoorgebouw naar een woongebouw met 6 woningen , alsmede een ‘besluit hogere waarde conform de Wet geluidhinder ‘ op de locatie kadastraal bekend gemeente Amsterdam Sloten, sectie G, no. 4247 Noorderakerweg 90 te Amsterdam.

Logo Amsterdam

 

Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Amsterdam heeft besloten:

  • -

    een omgevingsvergunning(OLO2356469) te verlenen, met toepassing van artikel 2.12 eerste lid, onder 1, sub a onderdeel 20 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, voor het transformeren van een bestaand kantoorgebouw naar een woongebouw met 6 woningen, en het gebruiken in strijd met een bestemmingsplanop de locatie kadastraal bekend gemeente Amsterdam Sloten, sectie G, no. 4247 te Amsterdam , alsmede een besluit ;

  • -

    conform de Wet geluidhinder hogere grenswaarden van 60 dB vast te stellen voor het wegverkeerslawaai van De Alpen.

 

De omgevingsvergunning en de daarbij behorende stukken, alsmede het besluit hogere grenswaarden en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 24 januari 2018 voor een periode van zes weken (tot en met 7 maart 2018) ter inzage bij:

 

• Loket Omgevingsvergunningen, Osdorpplein 1000;

geopend van maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 15.00 uur (telefoon 14 020).

 

U kunt de stukken tevens inzien op:

Bezwaarclausule

Degene wiens belang rechtstreeks bij het besluit is betrokken, kan hiertegen binnen 6 weken na verzending een bezwaarschrift indienen bij de Afdeling Juridische zaken van Stadsdeel Nieuw-West. Postbus 2003, 1000 CA Amsterdam.

 

Voorlopige voorziening

Het indienen van een bezwaarschrift schort de werking van dit besluit niet op. Indien onverwijlde spoed dit vereist, kan hangende de behandeling van het bezwaarschrift een voorlopige voorziening worden gevraagd aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Amsterdam, nevenzittingsplaats Haarlem, sector Bestuursrecht, Belastingkamer, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem. U kunt het verzoek om een voorlopige voorziening ook indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. U moet dan wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden. Voor het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening wordt griffierecht geheven. Op grond van artikel 7:1a. lid 1 Awb kan de indiener in het bezwaarschrift het bestuursorgaan verzoeken in te stemmen met rechtstreeks beroep bij de administratieve rechter.

 

Zo mogelijk dient een kopie van het bestreden besluit bijgevoegd te worden. Van de indiener van het beroepschrift wordt een griffierecht geheven door de griffier van de rechtbank. Nadere informatie over de hoogte van het griffierecht en de wijze van betalen, kan door de griffie van de rechtbank worden verstrekt.

 

Amsterdam, 24 januari 2018

 

Het college van burgemeester en wethouders van Amsterdam

namens deze,

 

Maarten van Heugten

Teammanager Vergunningen

Naar boven