Ontwerpbestemmingsplan IKC Berkelwijk

Logo Leusden

Burgemeester en wethouders maken bekend dat vanaf vrijdag 31 augustus 2018 tot en met donderdag 11 oktober 2018, het ontwerpbestemmingsplan IKC Berkelwijk ter inzage ligt.

Ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de realisatie het Integraal Kind Centrum (IKC) Berkelwijk voor de scholen de Heerd en de Holm op het terrein van de Heerd aan de Berkelwijk te Leusden. Realisatie van het IKC Berkelwijk voor de beide scholen vloeit voort uit het Strategisch Integraal Huisvestingsplan Onderwijs Leusden 2015-2030.

Ter inzage legging

Het ontwerpbestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan liggen met ingang van vrijdag 31 augustus 2018 tot en met donderdag 11 oktober 2018 ter inzage in het gemeentehuis. Om de stukken in te zien kunt u hiervoor een afspraak maken met het omgevingsloket.

 

Het ontwerpbestemmingsplan is ook in te zien op de landelijke website:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0327.217-0301

 

De officiële bronbestanden kunt u downloaden op:

http://www.leusden.nl/durp/plans/NL.IMRO.0327.217-/NL.IMRO.0327.217-0301

Gedurende de genoemde termijn kan iedereen bij de gemeenteraad van Leusden naar keuze mondeling of schriftelijk zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden toegestuurd aan de gemeente Leusden, afdeling Beleid, Postbus 150, 3830 AD Leusden. Voor het mondeling overbrengen van zienswijzen kan, tot drie werkdagen vóór afloop van de termijn van de terinzagelegging telefonisch via nummer 14033 een afspraak worden gemaakt met de afdeling Beleid.

 

U kunt uw schriftelijke zienswijzen ook mailen naar gemeente@leusden.nl o.v.v. ‘Zienswijze ontwerpbestemmingsplan IKC Berkelwijk’. Vergeet daarbij niet uw naam en adresgegevens te vermelden. Deze hebben wij nodig om de zienswijzennota toe te sturen. Een per mail ontvangen zienswijze wordt op dezelfde manier behandeld als een per post ontvangen zienswijze. De afhandeltermijn is daardoor langer dan gebruikelijk voor een e-mailbericht.

Naar boven