Besluit hogere grenswaarden Wet geluidhinder voor woningbouw Reeve

Logo Kampen

Burgemeester en wethouders van Kampen maken op grond van artikel 110a Wet geluidhinder bekend dat met ingang van woensdag 31 januari 2018 gedurende zes weken, dus tot en met 13 maart 2018, voor een ieder het vaststellingsbesluit ’ontheffing hogere waarden Wet geluidhinder ten behoeve van nieuwe geluidsgevoelige functies in het bestemmingsplan Reeve’ ter inzage ligt.

Het besluit is opgesteld in het kader van het bestemmingsplan Reeve, dat onder meer de bouw van maximaal 600 woningen mogelijk maakt. Vanwege een overschrijding van de voorkeursgrenswaarde bij een aantal van de woningen is een hogere grenswaarde noodzakelijk conform de Wet geluidhinder.

U kunt het besluit inzien van maandag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 17.00 uur en vrijdag van 8.30 uur tot 16.00 uur bij het Klant Contact Centrum in het stadhuis (Burgemeester Berghuisplein 1 te Kampen). Buiten deze tijden alleen op afspraak. U kunt het besluit ook inzien op de website van de gemeente (www.kampen.nl) onder www.kampen.nl/bekendmakingen.

Gedurende genoemde termijn kunnen belanghebbenden tegen dit besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het vaststellingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen die termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

 

Naar boven