Ontwerpbestemmingsplan “Kievitstraat en Brunneper bongerds”

Logo Kampen

Burgemeester en wethouders van Kampen maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.1 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend. Het college heeft het ontwerpbestemmingsplan “Kievitstraat en Brunneper bongerds” vrijgegeven voor terinzagelegging.

 

Bestemmingsplan

Dit bestemmingsplan maakt het mogelijk om zes woon-werkwoningen te realiseren op de hoek Haatlanderdijk/ Kievitstraat en twee woningen aan de Greenterweg. Tegelijk wordt ter compensatie de mogelijkheid om woningen te realiseren in de Brunneper bongerd verwijderd. De Brunneper bongerd kan hierdoor als openbaar groen ingericht worden. Tegelijk met de Brunneper Bongerd zijn ook de onlangs aangekochte gronden aan de Beltweg in het bestemmingsplan opgenomen als openbaar groen (de Belter bongerd). Op deze wijze wordt er extra groen in de wijk Brunnepe gerealiseerd.

 

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan “Kievitstraat en Brunneper bongerds” ligt met ingang van woensdag 5 september 2018 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. U kunt hiervoor van maandag tot en met vrijdag gedurende openingstijden terecht bij de receptie van het stadhuis (Burgemeester Berghuisplein 1 te Kampen). Het plan is digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (ID) is NL.IMRO.0166.00991227-OW01.

Zienswijzen

Gedurende de genoemde termijn van terinzageligging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerpplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Kampen, Postbus 5009, 8260 GA Kampen. Graag onder vermelding van ontwerpbestemmingsplan “Kievitstraat en Brunneper bongerds”.

Voor het maken van een afspraak over het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met het team Beleidsontwikkeling & Advisering, telefoonnummer 14 038.

 

Naar boven