Bekendmaking Wet geluidhinder Hoofdweg Noord 7 te Nieuwerkerk aan den IJssel

Logo Zuidplas

ONTWERPBESLUIT VASTSTELLEN HOGERE WAARDEN

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zuidplas zijn van plan het volgende besluit te nemen:

  • 1.

    Het vaststellen van hogere geluidswaarden voor Hogere waarde procedure bestemmingsplan Kleine Vink op de locatie Hoofdweg Noord 7 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Dit ontwerpbesluit is geregistreerd onder kenmerk Z18.001609.

Terinzagelegging

Dit ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken liggen vanaf donderdag 30 augustus 2018 gedurende zes weken ter inzage in het Klantcontactcentrum van de gemeente Zuidplas, Raadhuisplein 2, te Nieuwerkerk aan den IJssel. Op de website van de gemeente Zuidplas kunt u het ontwerpbesluit hogere waarden en het bestemmingsplan tevens inzien als pdf-bestand (www.zuidplas.nl > In Zuidplas > Bouwen > Bestemmingsplannen > Bestemmingsplannen in voorbereiding > Nieuwerkerk aan den IJssel > Kleine Vink en omgeving – ontwerpbestemmingsplan).

Zienswijze(n)

U kunt uw schriftelijke zienswijzen over een ontwerpbesluit gedurende de periode van terinzagelegging indienen bij Burgemeester en wethouders van de gemeente Zuidplas, Postbus 100, 2910 AC Nieuwerkerk aan den IJssel. Voor mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de gemeente Zuidplas, het secretariaat van de afdeling Ruimte, tel. (0180) 639 962. Deze afspraak dient u tijdig te maken, uiterlijk een week vóór het einde van de termijn van de terinzagelegging.

Beroep

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen naar voren brengen over een ontwerpbesluit, kunnen later beroep instellen tegen een definitief besluit.

Naar boven