Bekendmaking Wet geluidhinder

Logo Uitgeest

De directeur van Omgevingsdienst IJmond maakt namens het dagelijks bestuur van Omgevingsdienst IJmond bekend dat een besluit is genomen voor het vaststellen van hogere waarden voor de geluidbelasting in het kader van de Wet geluidhinder, voor bestemmingsplan Westergeest 61 te Uitgeest.

 

Het hogere waarden besluit heeft betrekking op wegverkeerslawaai vanwege de snelweg A9.

 

De bevoegdheid van het college van burgemeester en wethouders van Uitgeest tot het vaststellen van hogere waarden voor de geluidbelasting is gedelegeerd aan het dagelijkse bestuur van Omgevingsdienst IJmond.

 

Het besluit, met de daarop betrekking hebbende stukken, ligt vanaf woensdag 29 augustus 2018 gedurende 6 weken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 ter inzage bij Omgevingsdienst IJmond, Stationsplein 48b te Beverwijk en van maandag t/m donderdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en vrijdags van 09.00 t/m 12.00 uur bij de receptie van het gemeentehuis van Uitgeest aan de Middelweg 28 te Uitgeest.

 

Tijdens bovenstaande termijn is het voor belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend of kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet toe in staat te zijn geweest, nog mogelijk om beroep in te stellen tegen dit besluit. Een ondertekend en gemotiveerd beroepschrift stuurt u op naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien er sprake is van een spoedeisend belang kunt u via dezelfde weg een voorlopige voorziening aanvragen. Zowel voor het aanvragen van een voorlopige voorziening als voor het indienen van een beroepschrift moet u griffierecht betalen.

 

Uitgeest, 27 augustus 2018

Burgemeester en wethouders van Uitgeest, namens dezen: de Directeur van de Omgevingsdienst IJmond

Naar boven