Vastgesteld besluit hogere grenswaarden bestemmingsplan 2e herziening bestemmingsplan Maasboulevard, locatie Euryza

Logo Zwijndrecht

Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht hebben besloten hogere grenswaarden vast te stellen voor de nieuwe woningen in het oostelijk deel van het te ontwikkelen Euryzaterrein. Deze hogere grenswaarden zijn verleend in het kader van de 2e herziening bestemmingsplan Maasboulevard, locatie Euryza. Tegen het ontwerpbesluit zijn geen zienswijzen ingediend.

Inzage

Het besluit hogere grenswaarden en de bijbehorende stukken liggen vanaf 6 september 2018 gedurende 6 weken ter inzage in de publiekshal van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 3, Zwijndrecht, geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00. Het besluit is in te zien op www.zwijndrecht.nl (onder inwoners → bestemmingsplannen → hogere grenswaarden).

Beroep

Tegen het genoemde besluit kan een belanghebbende die een zienswijze heeft ingediend of een belanghebbende die niet verweten kan worden dat hij/zij niet op tijd een zienswijze heeft ingediend, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. U doet dat door een brief te sturen aan:

Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State

Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage

Een beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt, alsmede de gronden van het beroep.

Nadere informatie

Meer informatie kunt u krijgen bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, via telefoonnummer: 14 078 of per e-mail: gemeente@zwijndrecht.nl.

Zwijndrecht, 5 september 2018

 

Naar boven