Ontwerpbestemmingsplan partiële wijziging Wageningselaan 46

Logo Veenendaal

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan Partiële wijziging Wageningselaan 46 met ingang van 30 augustus 2018, gedurende 6 weken (dus tot en met 10 oktober) ter inzage ligt.

 

Waar gaat het bestemmingsplan over?

Het ontwerpplan voorziet in een correctie van de juridisch-planologische regeling voor het perceel Wageningselaan 46 De correctie bestaat uit het opnemen van de mogelijkheid om ter plekke van de aanduiding 'skibaan' en 'Bedrijfswoning' gronden en opstallen ook te gebruiken voor bedrijven tot en met milieucategorie 3.2., zoals ook voor de omliggende gronden het geval is. Dit betreft daarmee een correctie van een onbedoelde beperking welke slechts op de digitale verbeelding van het geldende bestemmingsplan als zodanig zichtbaar is.

Plan inzien

U kunt het ontwerpplan inzien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Eventueel kunt u de stukken op afspraak inzien bij het omgevingsloket, Raadhuisplein 1 te Veenendaal.

Wilt u een zienswijze indienen?

Binnen de genoemde termijn kan een ieder naar keuze digitaal, schriftelijk of mondeling een

zienswijze op het ontwerpplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Veenendaal. Digitaal via www.veenendaal.nl/zienswijze, schriftelijk via postbus1100, 3900 BC Veenendaal o.v.v. ‘zienswijze Wageningselaan 46’. Als u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, kunt u – ook binnen genoemde termijn – een afspraak maken met de heer Jan van Manen van de afdeling Wonen en Leven, telefoonnummer (0318) 538 538.

Naar boven