Gemeente Haren - Terinzageligging ontwerpbesluit verlening verklaring van geen bedenkingen en ontwerpbesluit verlening omgevingsvergunning - Rijksstraatweg 37A, Glimmen

Logo Haren

Burgemeester en wethouders van Haren maken bekend dat zij voornemens zijn de gevraagde omgevingsvergunning, 1e fase te verlenen voor het oprichten van 3 vrijstaande woningen ter vervanging van de bestaande voormalige boerderij op het perceel Rijksstraatweg 37a te Glimmen. Op deze aanvraag is paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht van toepassing (uitgebreide voorbereidingsprocedure).

Terinzageligging ontwerpbesluiten

Voordat definitief op de aanvraag omgevingsvergunning wordt beslist, ligt het ontwerpbesluit met de relevante stukken gedurende zes weken ter inzage met de mogelijkheid daarop te reageren.

Tegelijkertijd ligt het ontwerpbesluit van de gemeenteraad d.d. 25 juni 2018 inzake het verlenen van de verklaring van geen bedenkingen ten behoeve van het realiseren van voornoemd bouwplan gedurende zes weken ter inzage, eveneens met de mogelijkheid daarop te reageren.

Beide ontwerpbesluiten liggen met de relevante bijbehorende stukken met ingang van donderdag 30 augustus 2018 gedurende zes weken (t/m woensdag 10 oktober 2018) tijdens

openingstijden ter inzage bij de Balie Publiekszaken van het gemeentehuis, Raadhuisplein 10, 9751 AN te Haren.

Indienen zienswijzen

Zienswijzen op het ontwerpbesluit verlenen omgevingsvergunning kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Haren, Postbus 21, 9750 AA Haren (o.v.v. zienswijze ontwerpbesluit verlening omgevingsvergunning bouwplan Rijksstraatweg 37a te Glimmen)

Zienswijzen op het ontwerpbesluit inzake het afgeven van de verklaring van geen bedenkingen kunt u richten aan de gemeenteraad, Postbus 21, 9750 AA Haren (o.v.v. zienswijze ontwerpbesluit afgeven verklaring van geen bedenkingen bouwplan Rijksstraatweg 37a te Glimmen).

Gedurende de genoemde termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over de beide ontwerpbesluiten indienen zoals aangegeven bij het college van burgemeester en wethouders of de gemeenteraad van Haren, Postbus 21 9750 AA Haren ter attentie van de heer W.A. Holtjer, afdeling Ruimtelijk Domein. Indien u een mondelinge zienswijze wilt inbrengen, kunt u contact opnemen met de heer W.A. Holtjer, via telefoonnummer 14 050 of gemeente@haren.nl 

Beroep

Wij attenderen u erop dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking (omgevingsvergunning) bij de rechtbank kan worden ingesteld als ook tijdig een zienswijze in het voortraject is ingebracht en men belanghebbende is.

 

Naar boven