Ontwerp omgevingsvergunning voor het restaureren van de Koutermolen aan de Molenstraat 46 in Hoedekenskerke, Borsele

Logo Borsele

Door de heer L. van der Torren, van Rothuizen Architect­en Stedenbou­wkund­igen, namens de heer J. Roelse, voorzitter van de Stichting ‘De Koutermol­en’ is een aanvraag om omgevingsvergunning ingediend met de deelactiviteiten ‘Bouwen’ en ‘Verrichten van handelingen met gevolgen voor beschermde monumenten’ voor het restaureren van de Koutermolen aan de Molenstraat 46 in Hoedekenskerke. Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) het voornemens zijn om de gevraagde omgevingsvergunning voor onbepaalde tijd te verlenen.

Inzage

Het betreft een aanvraag die wordt behandeld volgens de uitgebreide voorbereidingsprocedure zoals omschreven in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. Een ontwerp van de omgevingsvergunning en de bijbehorende voorschriften ligt met de aanvraag vanaf dinsdag 28 augustus 2018 tot en met maandag 8 oktober 2018  ter inzage. De stukken kunnen worden geraadpleegd via de gemeentelijke website (www.borsele.nl) Daarnaast kan de ontwerpbeschikking tijdens de openingsuren van het gemeentehuis aan de Stenevate 10 in Heinkenszand en verder uitsluitend op afspraak worden ingezien. Een afspraak kan worden gemaakt via het centrale telefoonnummer 14 0113.

Zienswijze

Over het ontwerp van de omgevingsvergunning kan eenieder gedurende de termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij burgemeester en wethouders van Borsele, Postbus 1, 4450 AA Heinkenszand. Mondelinge zienswijzen kunnen kenbaar worden gemaakt aan mevrouw Toorenaar van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Zij is bereikbaar via ons centrale telefoonnummer 14 0113.

Heinkenszand, 27 augustus 2018

 

Naar boven