Ter inzage legging ontwerpbestemmingsplan ‘Borchwerf II, Herziening Veld F’

Logo Halderberge

 

Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Halderberge maakt bekend dat met ingang van 30 augustus 2018 gedurende zes weken (t/m 10 oktober 2018) voor een ieder het ontwerpbestemmingsplan ‘Borchwerf II, Herziening Veld F’ met plannummer NL.IMRO.1655.BP9006-B001 ter inzage ligt. Het bestemmingsplan betreft het inbedden van reeds doorlopen procedures en het mogelijk maken van een ontsluiting van kavel B10/B15 (Gastelseweg) via veld F (Klerkenveld).

Als gevolg van een uitspraak van 20 augustus 2018 van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt dit bestemmingsplan voor een tweede maal ter inzage gelegd. Inhoudelijk hebben er geen aanpassingen ten opzichte van het vorige plan plaatsgevonden.

 

Tijdens bovengenoemde periode kan eenieder het ontwerpbestemmingsplan inzien. Dit is mogelijk tijdens de openingstijden van het gemeentehuis bij het omgevingsloket in het gemeentehuis, Parklaan 15 te Oudenbosch. U wordt aangeraden om hiervoor een afspraak te maken via de gemeentelijke website. Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken is ook te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kunt u een schriftelijke zienswijze betreffende het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad van Halderberge, Parklaan 15, Postbus 5, 4730 AA Oudenbosch. Indien u dit mondeling wenst te doen, kunt u contact opnemen met behandelend ambtenaar R. Timmermans op het nummer 140165

 

 

Oudenbosch, 29 augustus 2018

 

Naar boven