Wet ruimtelijke ordening, bekendmaking terinzagelegging ontwerp wijziging Visie ruimte en mobiliteit, Programma ruimte en Verordening ruimte 2014, inzake de begrenzing van het Natuurnetwerk Nederland in de Krimpenerwaard, provincie Zuid-Holland

Logo Zuid-Holland

De ontwerpwijziging ligt met ingang van 29 augustus gedurende 6 weken ter inzage. In deze periode kan iedereen met een zienswijze reageren op het door Gedeputeerde Staten vastgestelde ontwerp. De wijziging heeft betrekking op de begrenzing van het Natuurnetwerk Nederland (NNN) in de Krimpenerwaard.

De ontwerpwijziging van de NNN-begrenzing van de Krimpenerwaard ligt gelijktijdig ter inzage met het ontwerpbestemmingsplan Natuurgebieden Veenweiden Krimpenerwaard.

 

Waar kunt u het ontwerp inzien?

 

Hoe dient u uw zienswijze in?

U kunt uw zienswijze op het ontwerp schriftelijk of per e-mail indienen bij de gemeente Krimpenerwaard of bij de Provincie Zuid-Holland. U kunt volstaan met één zienswijze, het is niet nodig om bij beide instanties een zienswijze in te dienen.

 

Gemeente Krimpenerwaard

t.a.v. mw. M. de Graaf

Postbus 51

2820 AB Stolwijk

 

Of

 

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland

t.a.v. mw. H. Maagdenberg

afdeling Ruimte, Wonen en Bodem

Postbus 90602

2509 LP Den Haag

E-mail: vrm@pzh.nl

 

Tips voor uw zienswijze

Maak uw zienswijze zo concreet mogelijk en geef daarbij aan op welke onderdelen van de documenten uw zienswijze betrekking heeft.

 

Vervolg

Alle indieners van een zienswijze worden geïnformeerd over de Nota van Beantwoording, waarin de zienswijzen worden voorzien van een reactie. De zienswijzen kunnen leiden tot aanpassing van (onderdelen van) het ontwerp. Gedeputeerde Staten stellen de wijziging uiteindelijk vast.

 

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen kunt u terecht bij:

de gemeente Krimpenerwaard, afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer: 14 0182, e-mail info@krimpenerwaard.nl

de afdeling Ruimte, Wonen en Bodem van de provincie Zuid-Holland, telefoonnummer: 070 – 4416962, e-mail vrm@pzh.nl of via www.zuid-holland.nl/vrm.

 

 

Naar boven