Wijziging Verordening ruimte ivm plan Distriboulevard 27, Moerdijk.

Logo Noord-Brabant

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant hebben in hun vergadering van 21 augustus 2018 de ‘Wijziging Verordening ruimte ivm plan Distriboulevard 27, Moerdijk’ vastgesteld. Het planidentificatienummer van deze wijzigingsverordening is: NL.IMRO.9930.VrNBHB1709Distrblv-va01.

 

Inhoud

Aanleiding voor de wijziging is een te verlenen omgevingsvergunning voor een grote bedrijfsloods voor een distributiecentrum van Intersprint B.V. op industrieterrein Moerdijk.

De locatie van de nieuwe hal valt net binnen de grenzen van het NNB in de Verordening ruimte. Het verlenen van de omgevingsvergunning is daarom alleen mogelijk na een beperkte aanpassing van de grenzen van het NNB in de Verordening ruimte op grond van art 5.5 Vr. Het plan voldoet aan de daarbij gestelde voorwaarden en er worden verder geen provinciale belangen geschaad. Er bestaat dus geen bezwaar tegen medewerking aan het gemeentelijke plan door middel van een herbegrenzing van het NNB van slechts enkele tientallen meters.

Hierdoor kan de gemeente de omgevingsvergunning ‘Distriboulevard 27, Moerdijk’ vaststellen.

 

De vaststelling van de wijziging van de Verordening ruimte zorgt ervoor dat de kaart van deze verordening en de omgevingsvergunning goed op elkaar aansluiten.

Beschikbaarheid en inzage van de stukken

U kunt de wijzigingsverordening raadplegen via de rechtstreekse linken hieronder:

1. http://ruimtelijkeplannen.brabant.nl;

2. www.ruimtelijkeplannen.nl

 

’s-Hertogenbosch, 21 augustus 2018

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant,

de voorzitter,

Prof.dr. W.B.H.J. van de Donk

de secretaris,

drs. M.J.A. van Bijnen MBA

Naar boven