Omgevingsvergunning Schoolstraat 160 Voorschoten

Logo Voorschoten

Het college van Burgemeester en Wethouders van Voorschoten heeft een omgevingsvergunning verleend ingevolge artikel 2.1, lid 1 onder c, artikel 2.12, lid 1 sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voor wijziging van het gebruik van het paviljoen aan de Schoolstraat 160 voor horeca.

Vanaf 28 augustus 2018 is gedurende zes weken het besluit in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl onder IDN: NL.IMRO.0626.OMGSchoolstr160-VG01

Bent u het niet eens met dit besluit? En bent u belanghebbende en heeft u eerder een zienswijze tegen het ontwerpbesluit ingediend of kan u niet verweten worden dat u dat niet gedaan heeft? Dan kunt u binnen zes weken na het ter inzage leggen van het besluit een beroepsschrift sturen aan de rechtbank ’s-Gravenhage, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

Algemene regel is dat een besluit meteen in werking treedt; het kan meteen worden uitgevoerd. Wilt u dat niet en heeft u een beroepschrift ingediend? Dan kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank ’s-Gravenhage te Den Haag, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Daarvoor dient u een bedrag aan griffierecht te betalen.

 

Naar boven