Gedeputeerde Staten, verleende omgevingsvergunning, uitgebreide procedure Van Leeuwenhoekweg 33 Dordrecht

Logo Dordrecht

RECTIFICATIE KENNISGEVING VAN DINSDAG 21 AUGUSTUS 2018

Kennisgeving beschikking

Z-16-313343

Verleende omgevingsvergunning

Onderwerp

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland hebben op 30 november 2016 een aanvraag om een omgevingsvergunning ex. artikel2.1, lid 1, a, en c van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht ontvangen voor het bouwen van een windturbine op het perceel Van Leeuwenhoekweg 33te Dordrecht. De aanvrager is HVC N.V.

 

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland maken kenbaar de aangevraagde omgevingsvergunning te verlenen.

 

Inzage

De beschikking met bijbehorende verklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad van Dordrecht almede de op de zaak betrekking hebbende stukken liggen van maandag 27 augustus 2018 tot en met maandag 8 oktober 2018 ter inzage.

De stukken kunnen worden ingezien:

A. bij de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, op elke werkdag van 08:00 uur - 16:00 uur, Johan de Witstraat 140 te Dordrecht, tel. nr. (078) 770 85 85.

 

B. in het Stadskantoor, Spuiboulevard 300 te Dordrecht. De stukken kunnen worden ingezien met of zonderafspraak:

maandag t/m woensdag van 08:30 uur tot 17:00 uur;

donderdag van 08:30 uur tot 19:30 uur;

vrijdag van 08:30 uur tot 12:00 uur.

Een afspraak kan gemaakt worden via het telefoonnummer 14078, de naam van de gemeente dient vervolgens te worden ingesproken.

 

C. bij het gemeentehuis van de gemeente Zwijndrecht, Raadhuisplein 3 te Zwijndrecht, op werkdagen tijdens de openingstijden; buiten de openingstijden na telefonische afspraak, tel. 14078.

 

D. bij het gemeentehuis van de gemeente Binnenmaas, Sportlaan 22, te Maasdam, bij de balie Omgevingszaken na telefonische afspraak, tel. 14078.

 

E. Daarnaast in de beschikking, vvgb met aanvraag en bijbehorende stukken ook in te zien via de website van OZHZ. Zoeken op: Windturbine Dordrecht

 

 

Rechtsmiddelen

Beroep

Belanghebbenden, die zienswijzen naar voren hebben gebracht tegen de ontwerpbeschikking of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dit niet te hebben gedaan, kunnen tegen deze beschikking op grond van de Algemene wet bestuursrecht een beroepschrift indienen binnen zes weken na de dag waarop deze ter inzage is gelegd. Dit kan bij Rechtbank 's-Gravenhage, sector bestuursrecht (Postbus 20302, 2500 EH 's-Gravenhage).

Het beroepschrift moet zijn voorzien van een handtekening en in elk geval bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Voor de behandeling van het beroep wordt door de rechtbank een bedrag aan griffierecht geheven.

 

Voorlopige voorziening

Digitaal beroep instellen bij de rechtbank is ook mogelijk via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.aspx. Daarvoor heeft de indiener wel een elektronische handtekening (DigiD of eHerkenning) nodig. Kijk op de genoemde website voor de precieze voorwaarden.

 

De beschikking treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Het indienen van een beroepschrift houdt de werking van het besluit niet tegen. Heeft men er veel belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan een belanghebbende, die een beroepschrift heeft ingediend, de voorzieningenrechter van de Rechtbank 's-Gravenhage, sector bestuursrecht (Postbus 20302, 2500 EH 's-Gravenhage) verzoeken om een voorlopige voorziening (tijdelijke beslissing) te treffen. Voor de behandeling van het verzoek wordt een bedrag aan griffierecht geheven.

 

Digitaal de Voorzieningenrechter verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen is ook mogelijk via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.aspx. Daarvoor heeft de indiener wel een elektronische

handtekening (DigiD of eHerkenning) nodig. Kijk op de genoemde website voor de precieze voorwaarden

 

Deze kennisgeving met aanvraag en beschikking staat ook op www.ozhz.nl.

De kennisgeving is tevens gedaan in het Provincieblad, Ruimtelijkeplannen.nl en in de Staatscourant.

 

 

Naar boven