Ontwerpbestemmingsplan Reconstructie Middenweg – Zuid

Logo Heerhugowaard

Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van 29 augustus tot en met 9 oktober 2018 voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Reconstructie Middenweg -Zuid’ met bijbehorende stukken.

Aanleiding en doel

Het bestemmingsplan, dat ziet op de bocht in de Middenweg ter hoogte van de Middenweg 2/2a, geeft uitvoering aan de gewenste reconstructie van de weg. Voor de uitvoering van dit bestemmingsplan dat moet leiden tot het verbeteren van de verkeersveiligheid en de waterhuishouding ter plaatse dient o.a. de bestaande woning aan de Middenweg 2/2a geamoveerd te worden.

 

Terinzageligging

De hiervoor genoemde stukken liggen gedurende 6 weken, met ingang van woensdag 29 augustus tot en met dinsdag 9 oktober, voor eenieder ter inzage bij het Informatiecentrum in de hal van het gemeentehuis aan de Parelhof 1 in Heerhugowaard. De openingstijden van het gemeentehuis zijn maandag tot en met donderdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en vrijdag van 10.00 uur tot 20.00 uur

Het ontwerpbestemmingplan is tevens digitaal te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Als u bij zoekterm de naam ‘Reconstructie Middenweg-Zuid’ invult, wordt u direct naar de stukken geleid.

 

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk en/ of mondeling zijn zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen indienen bij de gemeenteraad van Heerhugowaard t.a.v. de heer R. Frusch, Postbus 390, 1700 AJ Heerhugowaard. Voor het mondeling kenbaar maken van zienswijzen kunt u tijdens werkdagen telefonisch op nummer 14072 een afspraak maken tot drie dagen vóór de afloop van de termijn van terinzagelegging. Het is niet mogelijk zienswijzen per email in te dienen.

35RO16s

 

 

 

 

Naar boven