Bekendmaking besluit omgevingsvergunning in afwijking  van het bestemmingsplan, Nieuwbouw bedrijfspand met labfaciliteiten aan de Willem Einthovenstraat, gemeente Oegstgeest

Logo Oegstgeest

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oegstgeest maakt bekend dat bij besluit van 21 augustus 2018 een omgevingsvergunning is verleend om af te wijken van het bestemmingsplan ‘Nieuw Rhijngeest Zuid’ met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a, onder 30 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo). Ons kenmerk: Z-18-114468.

 

Het verzoek om omgevingsvergunning heeft betrekking op het project ‘de bouw van een

bedrijfspand met laboratoriumfaciliteiten aan de Willem Einthovenstraat te Oegstgeest’.  

 

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken hebben ter inzage gelegen van donderdag 5 juli 2018 tot en met woensdag 15 augustus 2018. Gedurende deze termijn zijn geen zienswijzen ontvangen.

 

De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen gedurende 6 weken ter inzage van donderdag 30 augustus 2018 tot en met 10 oktober 2018. De stukken zijn op werkdagen van 9.00 uur tot 16.00 uur in te zien bij de welkomstbalie van het gemeentehuis aan de Rhijngeesterstraatweg 13 te Oegstgeest.

 

Daarnaast is de vergunning digitaal beschikbaar op de website van de gemeente via de rubriek “Bestemmingsplannen en vergunningen (uitgebreide procedure)” onder “Nu ter inzage”.

 

Een kennisgeving van de ter inzagelegging is eveneens te vinden op de landelijke voorziening (www.ruimtelijkeplannen.nl) met identificatienummer NL.IMRO.0579.OVDuPont-VA01.

 

Nadere informatie is te verkrijgen bij Team Ruimte onderdeel Ruimtelijke Ordening, via het algemene telefoonnummer 14071.

 

Tegen een verleende omgevingsvergunning die tot stand is gekomen met de uitgebreide voorbereidingsprocedure kunnen belanghebbenden, binnen 6 weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd, beroep aantekenen bij de Rechtbank Den Haag, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

 

Beroep aantekenen kan alleen als er tijdens de ter inzagelegging van het ontwerpbesluit zienswijzen zijn ingediend door deze belanghebbenden of als de belanghebbenden redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen naar voren hebben gebracht.

 

Naar boven