Ontwerpbestemmingsplannen Landelijk gebied 2013 – 9e herziening – veegplan en Landelijk gebied 2013 – 9e herziening – veegplan – landgoederenzone

Logo Cromstrijen

Ontwerpbestemmingsplannen

Burgemeester en wethouders van Cromstrijen maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 3 september 2018 het ontwerp van de bestemmingsplannen ‘Landelijk gebied 2013 – 9e herziening – veegplan’ en  ‘Landelijk gebied 2013 – 9e herziening – veegplan – landgoederenzone’ gedurende zes weken voor een ieder ter inzage liggen.

 

In 2013 stelde de gemeenteraad een bestemmingsplan voor het landelijk gebied vast. Gebleken is dat enkele gewenste aanpassingen niet zijn meegenomen. Ook zijn enkele aanpassingen niet juist in het nieuwe plan bestemd. Burgemeester en wethouders besloten om een planherziening voor te bereiden. Met het zogeheten ‘veegplan’ is het bestemmingsplan weer actueel en zijn de bestemmingen van de percelen van betrokkenen die daarom hebben verzocht weer overeenkomstig het beoogde gebruik.

 

Inzage

De ontwerpbestemmingsplannen liggen met ingang van 3 september 2018 voor een ieder gedurende zes weken tijdens de openingstijden bij het servicecentrum van het gemeentehuis, Buttervliet 1 in Numansdorp. Tevens zijn de ontwerpbestemmingsplannen digitaal te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Zienswijzen

Een ieder wordt gedurende de inzagetermijn in de gelegenheid gesteld een zienswijze in te dienen bij het college van burgemeester en wethouders van Cromstrijen, postbus 7400, 3280 AE Numansdorp. Deze zienswijzen kunnen bij voorkeur schriftelijk worden ingediend, geef daarbij aan welk ontwerpbestemminsplan het betreft. Tevens is het mogelijk om na het maken van een afspraak een mondelinge zienswijze in te dienen. Daarvoor kunt u telefonisch contact opnemen met het taakveld Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer 14 0186.

 

Naar boven