ONTWERPBESTEMMINGSPLAN CORRECTIEVE AANPASSING BESTEMMINGSPLAN STADSOEVERS

Logo Roosendaal

Burgemeester en wethouders van Roosendaal maken bekend dat vanaf woensdag 29 augustus 2018, gedurende zes weken ter inzage ligt:

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Correctieve aanpassing bestemmingsplan Stadsoevers’

NL.IMRO.1674.2109STADSOEVCORR-0301

 

Gebleken is dat artikel 19.1.2 (bouwregels geluidzone-industrie) van het op 17 juni 2017 vastgestelde bestemmingsplan Stadsoevers niet volledig is geredigeerd reden waarom een correctie noodzakelijk is. Deze correctie is tekstueel van aard en verandert in geen enkel opzicht de doelstelling en de intentie van het bestemmingsplan Stadsoevers. Met de in dit ontwerpbestemmingsplan opgenomen nieuwe redactie van artikel 19.1.2 van de planregels van het bestemmingsplan Stadsoevers zijn intentie en juridische redactie geheel met elkaar in overeenstemming gebracht.

Procedure

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder tegen het ter inzage gelegde ontwerpbestemmingsplan naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad.

Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Roosendaal, Postbus 5000, 4700 KA te Roosendaal, onder vermelding van “Zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Correctieve aanpassing bestemmingsplan Stadsoevers  zaaknummer 1117412’.

Mondelinge zienswijzen kunnen van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur telefonisch naar voren worden gebracht. Het hiervoor aangewezen telefoonnummer in het Stadskantoor is: 14 0165.

Indien zienswijzen worden ingediend vindt op 31 oktober 2018 om 19.30 uur een hoorzitting plaats. Alle indieners van een zienswijze worden hiervoor uitgenodigd.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en het concept-besluit liggen ter inzage bij de balie publiekszaken in het Stadskantoor. Deze kennisgeving met daarbij een verwijzing naar de achterliggende stukken is tevens te vinden op de website van de gemeente Roosendaal www.roosendaal.nl alsmede op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Meer informatie

Voor nadere informatie: Team Ruimtelijke ontwikkeling, de heer René Kools, tel. 14 0165, e-mail r.kools@roosendaal.nl of mevrouw Petra Loos, tel. 14065, e-mail p.loos@roosendaal.nl

Roosendaal, 24 augustus 2018

Burgemeester en wethouders van Roosendaal,

 

Naar boven