Ontwerp omgevingsvergunning oprichten jongveestal, realiseren mestvaalt en uitbreiden werktuigenloods, Broekdijk 20 Nuenen c.a.

Logo Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Ontwerp omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a. hebben op 21 augustus 2018 besloten in beginsel medewerking te verlenen aan de aanvraag om omgevingsvergunning 2e fase voor de activiteit: ‘het bouwen van een bouwwerk’ (artikel 2.1 lid 1 onderdeel a Wabo jo artikel 2.10 Wabo).

Het adres is Broekdijk 20 in Nuenen en de aanvraag is geregistreerd onder nummer N-HZ-2018-0053. Het betreft het oprichten van een stal voor jongvee, het realiseren van een mestvaalt en het uitbreiden van een werktuigenloods.

Voorafgaand aan de ontwerp-omgevingsvergunning 2e fase is op 17 oktober 2017 een omgevingsvergunning 1e fase voor de activiteiten ‘het oprichten van een inrichting’ en ‘het verrichten van handelingen met gevolgen voor beschermde natuurgebieden’ verleend. De omgevingsvergunning 1e fase is geregistreerd onder OLO-nummer 1839811. De aanvraag omgevingsvergunning 2e fase is niet gewijzigd ten opzichte van de omgevingsvergunning 1e fase.

Van een omgevingsvergunning is sprake op het moment dat de beschikking ‘omgevingsvergunning fase 1 voor de activiteiten het oprichten van een inrichting en het verrichten van handelingen met gevolgen voor beschermde natuurgebieden’ én de beschikking ‘omgevingsvergunning fase 2 voor de activiteit bouwen’ zijn verleend. De omgevingsvergunning fase 1 en fase 2 treden gelijktijdig in werking na afloop van de beroepstermijn.

Ter inzage legging

De ontwerp-omgevingsvergunning ligt met ingang van 24 augustus 2018 voor een ieder gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen. U kunt de ontwerp-omgevingsvergunning inzien tijdens de openingstijden bij de receptie van het gemeentehuis.

Indienen zienswijze

Tijdens de inzage termijn kan een ieder een zienswijze, bij voorkeur schriftelijk, kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van Nuenen c.a., postbus 10.000, 5670 GA Nuenen. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van de ontwerp-omgevingsvergunning de zienswijze betrekking heeft. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer (040) 2631 631.

Nuenen, 23 augustus2018

Burgemeester en wethouders Nuenen ca.

Naar boven