Ontwerpbestemmingsplan ‘Reparatieplan Buitengebied 2013’, gemeente Duiven

Logo Duiven

Burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven maken bekend dat met ingang van donderdag 23 augustus 2018 voor een periode van zes weken voor iedereen ter inzage ligt:

 

  • Het ontwerpbestemmingsplan ‘Reparatieplan Buitengebied 2013’ (planidentificatienummer: NL.IMRO.0226.BPBUITENGEBIED011-ON01).

     

Het bestemmingsplan ‘Reparatieplan Buitengebied 2013’ voorziet in de aanpassing van enkele planregels van het bestemmingsplan ‘Buitengebied 2013’ dat op 1 juni 2015 is vastgesteld.

 

Het plangebied van dit bestemmingsplan omvat het gehele buitengebied van de gemeente Duiven met uitzondering van de gronden behorende bij de bestemmingsplannen: Terpstraat 9 - Groessen,

Pinkslo 14a te Groessen, Kerkakkers 33 - Groessen, Molenstraat 6 - Groessen, Helhoek 32 - Groessen,

Groenestraat 3 - Loo, Laarstraat 1 – Duiven, Zonnepark Innofase (Gansenwoirt) en alle gronden in het buitengebied die opgenomen zijn in het bestemmingsplan ‘Veegplan Duiven 2017’.

 

Voor de formele bekendmaking in het (digitale) Gemeenteblad en de (digitale) Staatscourant, met daarin alle relevante informatie, wordt verwezen naar de website www.officielebekendmakingen.nl

Naar boven