Vaststelling selectielijst voor de administratieve neerslag van het CIBG en Stichting Donorgegevens Kunstmatige Bevruchting over de periode vanaf 1995

kenmerk: NA/2018/1392382

De Minister voor Basis-, Voortgezet Onderwijs en Media

en

De Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Gelet op artikel 5, tweede lid, onder b, van de Archiefwet 1995;

BESLUITEN:

Artikel 1

De bij dit besluit gevoegde selectielijst voor de administratieve neerslag van het CIBG en Stichting Donorgegevens Kunstmatige Bevruchting over de periode vanaf 1995 en de daarbij behorende toelichting worden vastgesteld.

Artikel 2

De selectielijsten

Artikel 3

De Selectielijst

  • Gezondheid en welzijn van dieren, 1945- : handeling 345. Staatscourant 7 juli 2008, nr. 128. wordt afgesloten vanaf 1 januari 2010 voor de actor ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Artikel 4

Dit besluit treedt in werking met ingang van de tweede dag na de dagtekening van de Staatscourant waarin het wordt geplaatst.

De Minister voor Basis-, Voortgezet Onderwijs en Media is belast met de uitvoering van dit besluit, dat in de Staatscourant zal worden geplaatst.

Den Haag, 23 juli 2018

De Minister voor Basis-, Voortgezet Onderwijs en Media namens deze, De algemene rijksarchivaris, M.L. Engelhard

De Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, namens deze, De directeur van CIBG, N.A. Laagland

De selectielijst behorend bij deze beschikking zal beschikbaar gesteld worden via www.nationaalarchief.nl/waardering-selectie/selectielijsten

Een belanghebbende kan tegen dit besluit beroep instellen bij de rechtbank binnen het rechtsgebied waar hij zijn woonplaats heeft.

Naar boven