Bekendmaking ontwerp-bestemmingsplan "Koenderseweg 3a te Leerdam”

Logo Leerdam

 

Burgemeester en wethouders van Leerdam maken bekend dat met het ontwerpbestemmingsplan Koenderseweg 3a in Leerdam is ingestemd. Het ontwerpbestemmingsplan, inclusief de bijbehorende stukken, wordt met ingang van 23 augustus 2018 gedurende een periode van zes weken voor iedereen ter inzage gelegd in het stadskantoor aan het Dokter Reilinghplein 1, 4141 DA Leerdam. (Geopend maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 12:00 uur).

 

Het ontwerpbestemmingsplan inclusief bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan kan worden gevonden door middel van het adres of via het plan ID: NL.IMRO.0545.BPKOENDERSEWEG3A-OW01.

Het plan voorziet in de sanering van het agrarisch bedrijf en ontwikkeling van 3 bouwkavels aan de Koenderseweg 3a in Leerdam.

 

Tijdens de inzagetermijn kunt u schriftelijk (geen e-mail) of mondeling zienswijzen indienen. Dat betekent dat u uw mening over dit voorgenomen besluit kunt geven. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Leerdam, Postbus 15, 4140 AA te Leerdam. Voor het maken van een afspraak voor een mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de heer I. Slager, team Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon (088) 599 75 26.

 

Leerdam, 22 augustus 2018

Naar boven