Gemeente Midden-Delfland – Ontwerp uitwerkingsplan - Hooipolderweg 1, Den Hoorn

Logo Midden-Delfland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Delfland maken bekend dat het ontwerp uitwerkingsplan Hooipolderweg 1, Den Hoorn ter inzage ligt.

 

Ontwerp uitwerkingsplan

Het ontwerp uitwerkingsplan gaat over een beperkt aantal veranderingen in de bebouwing en voorzieningen van het bedrijf Benfried in Den Hoorn. Het plangebied van dit ontwerp uitwerkingsplan bestaat uit het perceel Hooipolderweg 1 aan de zuidrand van Den Hoorn tussen de Woudseweg en de recent aangelegde Zuidhoornseweg.

 

Ter inzage legging

Het ontwerp uitwerkingsplan met planidentificatienummer NL.IMRO.1842.up18DH01-on01 ligt met de daarbij behorende stukken van vrijdag 24 augustus 2018 gedurende zes weken ter inzage. Het ontwerp uitwerkingsplan is in te zien tijdens kantooruren bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, ingang Anna van Raesfeltstraat 37 in Schipluiden.

Het ontwerp uitwerkingsplan en de bijbehorende stukken kunt u ook inzien als PDF-document op de gemeentelijke website: www.middendelfland.nl > Actueel > stukken ter inzage. U ziet daarnaast het ontwerp uitwerkingsplan ook op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kiest u ‘Bestemmingsplannen’ waarna u het besluit kunt oproepen door het invullen van de locatie of het planid-nummer: “NL.IMRO.1842.up18DH01-on01”.

 

Zienswijzen

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kunnen belanghebbenden mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk, zienswijzen op het ontwerp uitwerkingsplan naar voren brengen bij het College van Burgemeester en Wethouders van Midden-Delfland, Postbus 1, 2636 ZG Schipluiden. Voor mondelinge reacties kunt u terecht via het telefoonnummer (015) 3804111, team Ruimtelijke Ordening en Milieu. U kunt ook digitaal een reactie indienen, maak daarbij gebruik van het zienswijzenformulier. Dit formulier is te vinden op de gemeentelijke website www.middendelfland.nl > Actueel > Stukken ter inzage. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Voor nadere informatie over het uitwerkingsplan kunt u via telefoonnummer (015) 380 42 20 contact opnemen met de heer Bob Berkers van de afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving.

 

Midden-Delfland, 23 augustus 2018

 

Naar boven