Ontwerpwijzigingsplan Benedenberg 56, Bergambacht

Logo Krimpenerwaard

Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard maken overeenkomstig artikel 3.9.a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpwijzigingsplan Benedenberg 56, Bergambacht met ingang van 22 augustus 2018 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

 

Het wijzigingsplan voorziet in het wijzigen van een voormalige varkensschuur in een woonfunctie.

 

Zienswijze

Vanaf woensdag 22 augustus 2018 ligt het ontwerp wijzigingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken gedurende 6 weken terinzage bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis, Dorpsplein 8 in Stolwijk. Om de stukken in te kunnen zien, kunt u via het klantcontactcentrum (tel. 14-0182) een afspraak maken met de behandelend ambtenaar.

 

Het ontwerpwijzigingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken kunt u ook bekijken via de gemeentelijke website www.krimpenerwaard.nl inwoners / bouwen en wonen / bestemmingsplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl onder het volgende planidentificatienummer NL.IMRO.1931.BPW1802BG019-ON01.

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen een schriftelijke zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 51, 2820 AB Stolwijk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met mevrouw J.E. Filippo van afdeling Ruimtelijke ontwikkeling, email j.filippo@krimpenerwaard.nl

 

Stolwijk, 22 augustus 2018

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard, mw. mr. M. Plantinga, secretaris mr. R.S. Cazemier, burgemeester

Naar boven