Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan 'Bleskensgraaf, Heulenslag 39'

Logo Molenwaard

Ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt het ontwerp van het bestemmingsplan 'Bleskensgraaf, Heulenslag 39' ter inzage. Het bestemmingsplan voorziet in het wijzigen van de bestemming 'Agrarisch' in 'Wonen', waarbij de bestaande boerderij wordt gesplitst in twee wooneenheden en de aanduiding 'hobbymatig agrarisch gebruik' wordt opgenomen voor de schuren die na sloop van de overige bebouwing zijn overgebleven.

 

Het ontwerp van het bestemmingsplan ligt met ingang van 17 augustus 2018 zes weken tijdens openingstijden ter inzage in de bibliotheek Nieuw-Lekkerland (Raadhuisplein 1) of 24 uur per dag via de landelijke voorziening www.ruimtelijke plannen.nl onder identificatienummer NL.IMRO.1927.BPheulenslag39BLG.OEW01.

Gedurende bovengenoemde ter inzage termijn kan een ieder mondelinge of schriftelijke zienswijze indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan de gemeenteraad. Voor het mondeling naar voren brengen van uw zienswijze of voor het inwinnen van informatie kunt u een afspraak maken met H.J. Habermehl (14-0184).

Voor meer informatie zie de digitale bekendmaking op www.gemeentemolenwaard.nl

 

 

Naar boven