Beeldkwaliteitplan ontwerp, St. Annapark Venray

Logo Venray

 

Burgemeester en wethouders van Venray maken, gelet op artikel 12 lid 4 van de Woningwet en de ‘Verordening inzake de wijze waarop ingezetenen en belanghebbenden bij de voorbereiding van gemeentelijk beleid worden betrokken’ de ter inzage legging bekend van het ontwerp van het beeldkwaliteitplan:

 

St. Annapark Venray

Het beeldkwaliteitplan heeft betrekking op een uitgestrekt terrein met een groot aantal van elkaar onderscheidende situaties en (deel)opgaven. Dit beeldkwaliteitplan beperkt zich tot de hoofdlijnen. Het beeldkwaliteitplan is vooral een inspiratie-document dat uitdaagt om kwaliteitsvolle oplossingen te realiseren. Het beeldkwaliteitplan biedt daarom ook ruimte voor verdere doorontwikkeling en inhoudelijke verdieping. Voortschrijdende inzichten kunnen in actualisaties van het beeldkwaliteitplan worden opgenomen.

 

Het ontwerpplan ligt van 26 januari tot en met 8 maart 2018 voor een ieder ter inzage in het klantencontactcentrum van het gemeentehuis van Venray. Gemeente Venray werkt op afspraak. Voor de inzage adviseren we u vooraf telefonisch een afspraak te maken. De stukken liggen voor u klaar op de gewenste datum en tijdstip. Er is dan ook iemand beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het klantencontactcenter Venray via telefoonnummer 0478-523333.

 

Binnen de genoemde termijn is het ontwerp beeldkwaliteitplan eveneens te vinden op www.venray.nl/ter-inzage-liggende-stukken.

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling inspraakreacties indienen bij de gemeenteraad van Venray, Postbus 500, 5800 AM Venray. Voor het geven van een mondelinge inspraakreactie kunt u een afspraak maken via het klantencontactcenter. Naast de mogelijkheid om schriftelijk dan wel mondeling inspraakreacties in te dienen, is het ook mogelijk dit digitaal te doen. U kunt hiervoor naar www.venray.nl/melding-klacht-bezwaar-en-zienswijze.

 

Venray, d.d. 25 januari 2018

Naar boven