Instellen verplicht fietspad op het verlengde van het Muziekpad.

Logo Oud-Beijerland

 

Burgemeester en Wethouders van Oud-Beijerland maken bekend dat zij de volgende verkeersmaatregelen voor het Muziekpad hebben vastgesteld:

BESLUIT

  • 1.

    Het noordelijke gedeelte van het Muziekpad, gelegen tussen de aansluiting met het Schubertpad en de aansluiting met de Boezembaan aan te wijzen als verplicht fietspad voor twee richtingen. Dit fietspad als zodanig aan te geven met verkeersborden, RVV model G11.

  • 2.

    De paden die parallel aan het Muziekpad lopen, tussen de aansluiting met het Schubertpad en de aansluiting met de Boezembaan aan te wijzen als voetpad. Deze paden als zodanig aan te geven met verkeersborden, RVV model G07.

Mededelingen

Bezwaar- of beroepsclausule

Tegen dit besluit kan door iedere belanghebbende schriftelijk bezwaar worden ingediend. Dit met motieven onderbouwde bezwaarschrift moet worden ingediend bij het College van Burgemeester en Wethouders van Oud-Beijerland, binnen zes weken na deze publicatie. De volledige tekst van dit besluit met de bijbehorende tekening ligt gedurende deze termijn ter inzage in het gemeentehuis van Oud-Beijerland. Voor vragen / reacties kunt u ook contact opnemen met de afdeling Ontwikkeling, Team Infra, Postbus 2003 3260 EA Oud-Beijerland. Bezoek op afspraak. U kunt ook bellen naar de heer P.N. Baan, tel. 088 - 647 15 16.

 

Naar boven