Bekendmaking m.e.r.-beoordelingsbesluit

Logo De Ronde Venen

De Omgevingsdienst regio Utrecht maakt namens burgemeester en wethouders van de gemeente

De Ronde Venen, gelet op het bepaalde in artikel 7.17, vijfde lid van de Wet milieubeheer, het volgende bekend:

 

Op 12 juli 2018 is een aanmeldnotitie m.e.r.-beoordeling ingediend door het bedrijf aan de Bovendijk 38 in Wilnis voor het veranderen en uitbreiden van een melkrundveehouderij. De aanmeldnotitie is getoetst aan de criteria van artikel 7.17, derde lid van de Wet milieubeheer. Wij hebben besloten dat er voor de voorgenomen verandering en uitbreiding geen milieueffectrapport hoeft te worden opgesteld.

 

Voorbereidingsbesluit

Dit besluit wordt gezien als een voorbereidingsbesluit als bedoeld in artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht. Tegen dit besluit kan alleen bezwaar worden gemaakt door een belanghebbende, die - los van het besluit op de aanvraag omgevingsvergunning Wabo rechtstreeks in zijn belang wordt getroffen. U kunt uw bezwaren te zijner tijd kenbaar maken in het kader van de procedure die gevolgd wordt naar aanleiding van de aanvraag omgevingsvergunning.

 

Inzage

De relevante stukken liggen met ingang van 17 augustus 2018 gedurende zes weken ter inzage bij:

  • Omgevingsdienst regio Utrecht, Archimedeslaan 6 in Utrecht, elke werkdag van 08.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur (na telefonisch overleg 088-0225000);

  • Gemeente De Ronde Venen, Croonstadtlaan 111 in Mijdrecht, voor informatie over openingstijden zie de website van de gemeente.

 

Naar boven