Bekendmaking aan de scheepvaart, plaatsing verkeerstekens op linkeroever Neder-Rijn nabij kmr. 898.350 tot 1 augustus 2021, Rijkswaterstaat

De hoofdingenieur-directeur van Rijkswaterstaat Oost-Nederland maakt, gelet op de Algemene wet bestuursrecht, het volgende bekend.

Uit het oogpunt van het verzekeren van de veiligheid en het vlotte verloop van het scheepvaartverkeer, dient de scheepvaart te worden geïnformeerd dat op de linkeroever van de Neder-Rijn nabij kmr. 898.350 tot 1 augustus 2021 verkeerstekens worden geplaatst ten behoeve van een tijdelijke laad-/losvoorziening.

De scheepvaart wordt op de hoogte gebracht van het vorenstaande door het conform bijlage 7 van het Rijnvaartpolitiereglement 1995 (RPR) plaatsen van de volgende verkeerstekens:

  • 1. 1000m bovenstrooms wordt aan de rivierzijde van de laad-/losvoorziening zichtbaar voor de afvaart, een aangestraald B.8 bord (verplichting bijzonder op te letten) met het onderbord ‘Werkschepen’ geplaatst.

  • 2. 1000m bovenstrooms, wordt aan de rivierzijde van de laad-/losvoorziening zichtbaar voor de opvaart, een aangestraald E.11 bord (einde gebod bijzonder op te letten) geplaatst.

  • 3. 500m benedenstrooms, wordt aan de rivierzijde van de laad-/losvoorziening zichtbaar voor de opvaart, een aangestraald B.8 bord (verplichting bijzonder op te letten) met het onderbord ‘Werkschepen’ geplaatst.

  • 4. 500m bovenstrooms, wordt aan de rivierzijde van het ponton en de brug zichtbaar voor de afvaart, dient een aangestraald E.11 bord (einde gebod bijzonder op te letten) geplaatst.

Het besluit, alsmede de ter zake zijnde stukken liggen gedurende 6 weken, vanaf 27 augustus 2018 tussen 9.00 uur en 16.00 uur ter inzage bij het kantoor van Rijkswaterstaat Oost-Nederland, Afdeling Vergunningverlening, Eusebiusbuitensingel 66 te Arnhem, telefoon 06-159 528 31. Tijdens genoemde uren kunnen eveneens telefonisch inlichtingen betreffende het besluit worden verkregen.

Om bezwaar te maken dient u, binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is bekendgemaakt, een bezwaarschrift in te dienen. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan de hoofdingenieur-directeur van Rijkswaterstaat Oost-Nederland, t.a.v. het hoofd van de afdeling Werkenpakket, Postbus 2232, 3500 GE Utrecht.

In het bezwaarschrift moet in ieder geval het volgende staan:

  • uw naam en adres, en liefst ook uw telefoonnummer;

  • een duidelijke omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt (bijvoorbeeld door de datum en het kenmerk van het besluit te vermelden of door een kopie mee te sturen);

  • de reden waarom u bezwaar maakt;

  • de datum en uw handtekening.

Naar boven