Ontwerpwijzigingsplan Kerkweg 6 Vorchten

Logo Heerde

Wijzigingsplan

 

 

14 augustus 2018

Op 3 juli 2018 heeft het college van Heerde besloten om het ontwerpwijzigingsplan Kerkweg 6, Vorchten ter inzage te leggen. Dit overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht.

Doel van het plan

In het bestemmingsplan “Buitengebied Oost” is het perceel Kerkweg 6 te Vorchten abusievelijk foutief bestemd. Het perceel heeft daar de bestemming “Agrarisch” gekregen. Dit hadden echter de bestemmingen “Wonen” en “Agrarisch” moeten zijn. Met het wijzigingsplan wordt deze fout hersteld. Aan het wijzigingsplan is identificatienummer NL.IMRO.0246.908KERKWEG6-ON01 toegekend.

Inzagetermijn

De betreffende stukken liggen vanaf woensdag 15 augustus ter inzage voor een periode van zes weken. Op werkdagen is het ontwerpwijzigingsplan in te zien bij de ontvangstbalie in het gemeentekantoor aan de Eperweg 5 in Heerde. Het ontwerpwijzigingsplan is ook digitaal te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente Heerde via www.heerde.nl/planneninvoorbereiding.

Zienswijze

Tijdens de periode van 15 augustus 2018 tot en met 25 september 2018 kan een ieder zijn of haar zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan kenbaar maken bij het college van Heerde. Wanneer u een zienswijze wilt indienen dan kunt u gebruik maken van een van de onderstaande manieren:

• Schriftelijk door te schrijven naar postbus 175, 8180 AD Heerde

• Digitaal via www.heerde.nl/zienswijze

• Mondeling, door het maken van een afspraak met J. Zweistra van de afdeling Ruimte, Ondernemen en Wonen. Voor vragen kunt u ook bij haar terecht.

Het college van Heerde,

Mr. G.J. de Graaf,

burgemeester

B. van Zuthem,

Gemeentesecretaris

Naar boven