Vastgesteld parapluplan parkeernormen Culemborg

Logo Culemborg

Het college van burgemeester en wethouders van Culemborg maakt ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad op 12 juli 2018 het Paraplubestemmingsplan Parkeernormen Culemborg ongewijzigd heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan voorziet in het vastleggen van parkeernormen in alle bestemmingsplannen binnen Culemborg.

Het Paraplubestemmingsplan Parkeernormen Culemborg met de bijbehorende stukken ligt van 17 augustus 2018 tot en met 27 september 2018 voor iedereen ter inzage bij de Informatiebalie in het gemeentekantoor van Culemborg. Het bestemmingsplan is ook digitaal te raadplegen via de gemeentelijke website (www.culemborg.nl onder het kopje bestemmingsplannen) of de landelijke website voor ruimtelijke plannen (www.ruimtelijkeplannen.nl) IDN nummer: NL.IMRO.0216.BPParkeernormen-VG01.

Gedurende voornoemde inzagetermijn kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Ook kan een verzoek worden ingediend tot het treffen van een voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het beroep/verzoek om voorlopige voorziening kan worden ingesteld door:

 

  • 1.

    Degene die tijdig zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt en een belanghebbende die aantoont dat hij daartoe redelijkerwijs niet in staat is geweest.

 

Het bestemmingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn ook een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voor het behandelen van een beroep en/of verzoek om voorlopige voorziening wordt een griffierecht geheven.

Naar boven