Bestemmingsplan – Ontwerp wijzigingsbesluit

Logo Texel

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening in combinatie met de afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat voor onderstaand perceel een ontwerp wijzigingsbesluit ter inzage wordt gelegd.

• (1797 RR) Witteweg 17-19 in Den Hoorn: zaaknummer 1594699, Toepassen van de ruimte voor ruimteregeling. Alle bedrijfsbebouwing op het perceel Witteweg 17 – 19 wordt afgebroken. Daarvoor in de plaats mag dan een woning geplaatst worden. De bestemming van het gehele perceel wordt Wonen, met in totaal 2 woningen.

Inzage: Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ligt van 14 augustus 2018 tot en met 24 september 2018 ter inzage. U kunt de stukken inzien bij de publieksbalie van de gemeente Texel. De stukken zijn verder te raadplegen op www.texel.nl (zoekwoord bekendmakingen) en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reageren: Tijdens de termijn van inzage kan iedereen een mondelinge of schriftelijke zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Texel, Postbus 200, 1790 AE

Den Burg.

Naar boven