Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan Nieuwpoort, De Vesting 3

Logo Molenwaard

Ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van gemeente Molenwaard bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan Nieuwpoort, De Vesting 3 in procedure wordt gebracht. Het bestemmingsplan ziet toe op de realisatie van 5 stadswoningen en 6 appartementen. De vrijstaande woning uit het eerdere plan is geschrapt, hiervoor in de plaats worden enkele parkeerplaatsen gerealiseerd.

Het ontwerp van het bestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 9 augustus gedurende zes weken tijdens openingstijden ter inzage in de bibliotheek te Nieuw-Lekkerland (Raadhuisplein 1) en is 24 uur per dag benaderbaar via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl onder identificatienummer NL.IMRO.1927.BPdevesting3NPT-OW01.

Gedurende bovengenoemde ter inzage termijn kan een ieder een mondelinge of schriftelijke zienswijze indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan de gemeenteraad. Voor het mondeling naar voren brengen van uw zienswijzen of voor het inwinnen van informatie kunt u een afspraak maken met de heer R.S. Kip, 14 0184.

Voor meer informatie zie de digitale bekendmaking op www.gemeentemolenwaard.nl.

Naar boven