Ontwerpbestemmingsplan Watertorenweg 1 Werkhoven, gemeente Bunnik

Logo Bunnik

Burgemeester en wethouders van Bunnik maken bekend dat met ingang van vrijdag 26 januari 2018 gedurende zes weken (tot en met donderdag 8 maart 2018) het ontwerpbestemmingsplan Watertorenweg 1 Werkhoven en de daarop betrekking hebbende stukken voor iedereen ter inzage liggen.

Wat houdt dit bestemmingsplan in?

Op de locatie Watertorenweg 1 in Werkhoven is met de watertoren een gemeentelijk monument aanwezig. De watertoren is in particulier bezit en de afgelopen 30 jaar omgebouwd tot woning met ondergeschikte horeca, vergader- en workshopruimten. Om de totale watertoren te kunnen blijven onderhouden is een complete bedrijfsmatige exploitatie van het gebouw noodzakelijk. Voorliggend plan maakt 4 kamers voor recreatief nachtverblijf en een intensivering van zakelijke dienstverlening en ondergeschikte horeca mogelijk binnen bestaande bebouwing.

Hoe kunt u het bestemmingsplan inzien?

Het plan is binnen de genoemde termijn als volgt digitaal raadpleegbaar:

Het plan is volledig digitaal raadpleegbaar op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0312.bpWHVwatertorenwg1-on01.

De bronbestanden van het plan zijn beschikbaar via http://publiek.tercera-ro.nl/officieel/0312/NL.IMRO.0312.bpWHVwatertorenwg1-on01

U kunt het plan ook inzien (digitaal en op papier) in het gemeentehuis, Singelpark 1 in Odijk.

Zienswijze indienen

Van vrijdag 26 januari 2018 tot en met donderdag 8 maart 2018 kan iedereen als volgt een zienswijze over het plan indienen bij de gemeenteraad:

  • 1.

    schriftelijk: u kunt uw brief sturen naar de Gemeenteraad van Bunnik, Postbus 5, 3980 CA Bunnik.

  • 2.

    mondeling: hiervoor kunt u een afspraak maken met dhr. R. van den Boer van de afdeling Fysiek domein, telefoonnummer (030) 659 4848.

  • 3.

    digitaal: met het formulier ‘Zienswijze indienen’, te vinden op www.bunnik.nl onder ‘Online regelen’.

Naar boven