omgevingsvergunning ‘Handelsdock Seingraaf’, gemeente Duiven

Logo Duiven

Burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven maken bekend dat ter inzage ligt:

 

de omgevingsvergunning ‘Handelsdock Seingraaf’ eerste fase (registratienummer:201367228).

 

De omgevingsvergunning ‘Handelsdock Seingraaf’(eerste fase)

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3º van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van de regels bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Seingraaf’ voor de vestiging van het ‘Handelsdock’ op het bedrijventerrein Seingraaf.

 

Dit Handelsdock betreft één gecombineerd bedrijfspand voor in totaal (maximaal) 10 bedrijfsunits, waarin diverse bedrijven zullen worden gevestigd. Het perceel waarop het bedrijfspand zal worden gevestigd is ongeveer 9.195 m2 groot en is gelegen aan de Seingraafweg.

 

De omgevingsvergunning eerste fase betreft het handelen in strijd met de regels voor ruimtelijke ordening (afwijken bestemmingplan), voor een afwijking van het bouwvlak, de strook ‘specifieke bouwaanduiding 3’ en een afwijking van de toegestane bedrijfscategorieën, zoals opgenomen in de Staat van bedrijfsactiviteiten. De Staat van bedrijfsactiviteiten maakt als bijlage van de regels onderdeel uit van het vigerende bestemmingsplan.

 

Inzien

De aanvraag en de omgevingsvergunning ‘Handelsdock Seingraaf’ liggen met ingang van 9 augustus gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij het Loket omgevingsvergunning, Koning Willem-Alexanderplein 1 te Duiven. Dit loket is van maandag tot en met vrijdag op afspraak geopend van 8.30 uur tot 12.30 uur. Voor inzage van de stukken kunt u een afspraak maken met het Loket Omgevingsvergunning via omgevingsvergunning@1stroom.nl of via telefoonnummer 088 695 3000. Daarnaast is de omgevingsvergunning te lezen ophttp://0226.roview.net en www.ruimtelijkeplannen.nl (IDN: NL.IMRO.0226.OVBTSeingraafHDK-VS01).

 

Beroep

Van 10 augustus 2018 tot en met 20 september 2018 kan beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Gelderland, Sector Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

Beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende:

  • die tijdig een zienswijze heeft ingediend tegen het ontwerp besluit;

  • die aannemelijk kan maken redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen tegen het ontwerp besluit.

 

De omgevingsvergunning treedt in werking één dag na afloop van de beroepstermijn. Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Voor een schorsing dient binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening te worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland. Dit kan alleen door een belanghebbende die een beroepschrift heeft ingediend. Wanneer binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

 

Voor zowel het indienen van een beroepschrift, als een verzoek om een voorlopige voorziening zijn kosten verschuldigd. De hoogte van deze griffierechten zijn te vinden via www.rechtspraak.nl.

 

Meer informatie

Bij vragen over deze publicatie of inzage in de stukken buiten openingstijden kunt u een afspraak maken met mevrouw C. Kohinor of de heer J.Venema via 088 695 30 00.

Naar boven