Ontwerp wijzigingsplan realisatie drie recreatiewoningen aan de Molkenbosweg / Dirkmansweg in Formerum, Terschelling

Logo Terschelling

Op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt met ingang van vrijdag 10 augustus 2018 het ontwerp wijzigingsplan ‘Formerum Noord, recreatiewoningen Dirkmansweg’ ter inzage (plan ID: NL.IMRO.0093.WP2017FNRWDIRKM-ON01). Het wijzigingsplan is opgesteld om, ter vervanging van de bestaande stacaravans, de bouw van drie recreatiewoningen op de hoekkavel aan de Molkenbosweg / Dirkmansweg in Formerum mogelijk te maken (kadastraal: sectie I, nummer 304).

Het ontwerp wijzigingsplan ligt van vrijdag 10 augustus t/m donderdag 20 september 2018 ter inzage in de informatieruimte van het gemeentehuis. U kunt het stuk ook raadplegen via http://www.terschelling.nl bij ‘bekendmakingen’. Daarnaast is het ontwerp wijzigingsplan te raadplegen op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/. Tegen vergoeding kan een afschrift van het ontwerpplan worden verstrekt op het gemeentehuis. De authentieke planbestanden zijn te vinden via http://wro.leeuwarden.nl/terschelling.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zienswijzen over het ontwerp wijzigingsplan bij de gemeenteraad naar voren brengen. Dit kan door het sturen van een brief aan de gemeenteraad van de gemeente Terschelling, Postbus 14, 8880 AA West-Terschelling. Ook kan mondeling een zienswijze kenbaar worden gemaakt. U kunt hiervoor een afspraak maken met Arjen Kuijt via telefoonnummer 0562-446244. Om termijn- overschrijding te voorkomen wordt geadviseerd om minimaal twee weken voor het verlopen van de ter inzage termijn een afspraak te maken voor het indienen van een mondelinge zienswijze.

Naar boven