Ontwerpbesluit omgevingsvergunning – Harlingenlaan 25 te Volendam

Logo Edam-Volendam

Burgemeester en wethouders van Edam-Volendam maken op grond van het bepaalde in artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuuursrecht bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), af te wijken van het geldende bestemmingsplan  voor de het vernieuwen van het clubgebouw Jeu de Boules op het perceel Harlingenlaan 25 te Volendam.

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning omvat de volgende activiteiten:

 

  • 1.

    Het bouwen van een bouwwerk, als bedoeld in artikel 2.1, eerste lid, onder a Wabo;

  • 2.

    Het gebruiken van gronden en/of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan, als bedoeld in artikel 2.1, eerste lid, onder c Wabo.

 

Het ontwerpbesluit en alle daarbij behorende stukken liggen vanaf 30 juli 2018 gedurende zes weken ter inzage.

Deze stukken kunnen na een telefonische afspraak via 14 0299 worden ingezien bij het loket van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling aan de Mgr. C. Veermanlaan 1f in Volendam. De stukken zijn ook digitaal te downloaden en te benaderen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

 

Zienswijzen

Gedurende de periode van ter inzage legging kan een ieder schriftelijk of mondeling hun zienswijzen kenbaar maken tegen het ontwerpbesluit.

Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met een medewerker van de sectie Ruimtelijke Ontwikkeling. Een schriftelijke zienswijze kan worden gezonden naar burgemeester en wethouders van Edam-Volendam, Postbus 180, 1130 AD in Volendam.

Deze zienswijze moet uw naam en adres bevatten en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn.

 

Edam-Volendam, 2 augustus 2018

Naar boven