ONTWERPBESTEMMINGSPLAN ‘MFA KINDERBOERDERIJ BOEZEMSINGEL’ OUD-BEIJERLAND TER INZAGE

Logo Oud-Beijerland

Burgemeester en wethouders van Oud-Beijerland maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan MFA kinderboerderij Boezemsingel (NL.IMRO.0584.BPWONEN2018041-ON99) met bijbehorende stukken ter inzage wordt gelegd.

Ontwerpbestemmingsplan

Het bestemmingsplan heeft tot doel om de kwaliteit van de kinderboerderij aan de Boezemsingel te verbeteren, waarbij op het perceel een Multifunctionele Accommodatie (MFA) wordt opgericht en een fietspad en parkeergelegenheid mogelijk worden gemaakt. Ook wordt de speeltuin in dit plan ‘meebestemd’. Het planvoornemen past niet geheel binnen het geldende bestemmingsplan. Het voorliggende bestemmingsplan voorziet in het juridisch-planologisch kader voor de beoogde ontwikkeling.

Ter inzage

Op grond van het bepaalde in artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening ligt het ontwerpbestemmingsplan met alle bijbehorende stukken met ingang van donderdag 2 augustus 2018 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, W. van Vlietstraat 6 in Oud-Beijerland. Het gemeentehuis is van maandag tot en met donderdag dagelijks geopend van 8.30 uur tot 16.30 uur, op dinsdag zijn wij geopend van 8.30 uur tot 20.00 uur en op vrijdag zijn wij geopend van 8.30 uur tot 13.00 uur.

De stukken zijn ook te raadplegen via www.oud-beijerland.nl (onder actueel → bekendmakingen → bestemmingsplannen en projectbesluiten) en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Indiening zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder bij voorkeur schriftelijk, maar eventueel ook mondeling op afspraak, een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan kunt u richten aan de gemeenteraad van Oud-Beijerland onder vermelding van ‘zienswijze Ontwerpbestemmingsplan MFA kinderboerderij Boezemsingel’, Postbus 2003, 3260 AE Oud-Beijerland. Indien u vragen heeft, dan kunt u contact opnemen met Anita Sikkens van afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via e-mail a.sikkens@oud-beijerland.nl.

 

Oud-Beijerland 1 augustus 2018

Naar boven