Ontwerpbestemmingsplan Harderwijkerweg 265a en 267 en Ontwerp-wijziging van de Welstandstnota

Logo Nunspeet

 

Ontwerpbestemmingsplan Harderwijkerweg 265a en 267

Met ingang van woensdag 1 augustus 2018 ligt in het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis gedurende zes weken voor een ieder ter inzage het ontwerp van het bestemmingsplan “Harderwijkerweg 265a en 267”. Het ontwerpbestemmingsplan is ook te raadplegen via www.nunspeet.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl (IMRO nr. 0302.BP01157-ow01).

Genoemd bestemmingsplan beoogt te voorzien in de bouw van vier nieuwe woningen en het bestemmen van een agrarische bedrijfswoning tot een reguliere (burger)woning vanwege de toepassing van de “Notitie Ruimtelijke kwaliteit. Functieverandering agrarische bebouwing naar wonen in de gemeente Nunspeet” op grond waarvan bestaande agrarische bedrijfsbebouwing wordt omgezet in de genoemde vier woningen en waarbij één bestaande agrarische bedrijfswoning wordt bestemd voor een reguliere (burger)woning, ter plaatse van de percelen Harderwijkerweg 265a en 267 te Hulshorst.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij de gemeenteraad van Nunspeet, Postbus 79, 8070 AB Nunspeet. Indien u gebruik wilt maken van de mogelijkheid uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u contact opnemen met de heer J. van der Noord van het Directieteam Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting via doorkiesnummer (0341) 25 9246.

 

Ontwerp-wijziging van de welstandsnota met Beeldkwaliteitsplan “Buitenplaats Onder de Bos. Beeldkwaliteitsparagraaf” (Harderwijkerweg 265a en 267)

Met ingang van woensdag 1 augustus 2018 ligt in het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis gedurende zes weken voor een ieder ter inzage de ontwerp-wijziging van de welstandsnota met Beeldkwaliteitsplan “Buitenplaats Onder de Bos. Beeldkwaliteitsparagraaf” (Harderwijkerweg 265a en 267). Het ontwerp van de wijziging van de welstandsnota is als Bijlage 2 (en met een verwijzing naar Bijlage 1) van het ontwerpbestemmingsplan Harderwijkerweg 265a en 267 ook te raadplegen via www.nunspeet.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl (IMRO nr. 0302.BP01157-ow01).

Het Beeldkwaliteitsplan “Buitenplaats Onder de Bos. Beeldkwaliteitsparagraaf” beoogt te voorzien in de welstandsregels voor de bouw van vier nieuwe woningen en het bestemmen van een agrarische bedrijfswoning tot een reguliere (burger)woning op de percelen die worden aangeduid als “Harderwijkerweg 265a en 267” .

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij de gemeenteraad van Nunspeet, Postbus 79, 8070 AB Nunspeet. indien u gebruik wilt maken van de mogelijkheid uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u contact opnemen met de heer J. van der Noord van het Directieteam Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting via doorkiesnummer (0341) 25 9246.

 

Naar boven