Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning, Zernikestraat – Rondweg te Wezep

Logo Oldebroek

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oldebroek maken op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend, dat zij het voornemen hebben met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3 van de Wabo, medewerking te verlenen aan een afwijking van het bestemmingsplan. Dit voor het realiseren van een nieuwe ontsluitingsweg op het bedrijventerrein Wezep-Noord, in de nabijheid van de T-splitsing Zernikestraat/Rondweg. (zaaknummers: 0269201800334 / OLO 3692219).

 

Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning

De ontwerpbeschikking omgevingsvergunning en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van woensdag 1 augustus 2018 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de betreffende stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Oldebroek. De stukken zijn ook digitaal beschikbaar op www.oldebroek.nl. 

 

Iedereen kan van 1 augustus 2018 tot en met 11 september 2018 tegen de ontwerpbeschikking omgevingsvergunning schriftelijk en gemotiveerd zienswijzen naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Oldebroek, Raadhuisplein 1, 8096 CP in Oldebroek. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u contact opnemen met het KCC, telefoonnummer: 0525 638200.

 

Wij maken u erop attent dat u alleen beroep tegen de uiteindelijke beschikking omgevingsvergunning kunt indienen als u ook een zienswijze heeft ingebracht tegen de ontwerpbeschikking omgevingsvergunning en u belanghebbende bent.

 

Oldebroek, 31 juli 2018

  

Naar boven