Uitwerkingsplan Waterweide

Logo Stede Broec

Burgemeester en wethouders van Stede Broec hebben het volgende besluit genomen.

Met toepassing van artikel 3.6.1 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 15 van het bestemmingsplan “Stede Broec-Zuid” hebben zij op 17 juli 2018 ongewijzigd vastgesteld;

  • 1.

    het ontwerp uitwerkingsplan ‘Waterweide’, dat voorziet in de herontwikkeling van het gebied aan de Raadhuislaan te Grootebroek voor woningbouw;

  • 2.

    het ontwerpbesluithogere grenswaarden Wet geluidshinder voor het Uitwerkingsplan Waterweide’. 

Ter inzage

Het vastgestelde uitwerkingsplan ‘Waterweide’ en het besluit ‘hogere grenswaarden Wet geluidshinder voor het Uitwerkingsplan Waterweide’ en alle bijbehorende stukken liggen vanaf de dag na publicatie voor 6 weken voor een ieder ter inzage bij de gemeente Stede Broec.

De stukken zijn tijdens deze periode digitaal raadpleegbaar via www.officielebekendmakingen.nl. Het uitwerkingsplan is tevens raadpleegbaar via http://www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummer: NL.IMRO.0532.UWPwaterweide-VG01. 

Voor het inzien van de papieren versie van het uitwerkingsplan en het ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wet geluidshinder kunt u een afspraak maken met de projectleider, de heer Harm Medema (telefoon 0228-510111). 

Beroep

Tijdens de terinzagelegging kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerpwijzigingsplan en/of het ontwerpbesluit hogere waarde Wet geluidhinder Uitwerkingsplan Waterweide’.

Of door degene die niet tijdig hun zienswijze over het ontwerp naar voren hebben gebracht en kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest. 

Het beroep moet schriftelijk worden ingesteld bij de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit blijft van kracht, ook als daartegen beroep is ingesteld. Een verzoek tot schorsing van het besluit of een verzoek om een voorlopige voorziening kan worden ingesteld bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Zo’n verzoek kan alleen worden gedaan als ook beroep is ingesteld. 

Aan de Raad van State moet griffierecht worden betaald. Voor de hoogte van het griffierecht wordt verwezen naar www.raadvanstate.nl.

   

Naar boven