Verleende omgevingsvergunning plaatsen zonnepanelen Wittenoordseweg 16 Renswoude

Logo Renswoude

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de volgende omgevingsvergunning is verleend met toepassing van de uitgebreide voorbereidingsprocedure:

 

  • 1.

    Activiteiten ‘bouwen’ en ‘gebruik in strijd met een bestemmingsplan’: voor het plaatsen van zonnepanelen op de gronden gelegen achter de woning op het adres Wittenoordseweg 16 te Renswoude. Dit op grond van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.  

    Het afgeven van de vereiste verklaring van geen bedenkingen is door de gemeenteraad gemandaateerd aan het college van burgemeester en wethouders, die deze verklaring op 3 juli 2018 hebben afgegeven.

    Genoemde  besluiten liggen vanaf heden gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis van Renswoude en zijn in te zien bij de afdeling Omgevingsbeheer op werkdagen tussen 9 en 12 uur en op afspraak buiten openingstijden. Het plan is tevens in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

    Tot 11 september 2018 kan beroep worden ingesteld tegen genoemd besluit bij de bestuursrechter van de Rechtbank Midden-Nederland (Postbus 16005, 3500 DA Utrecht ) door:

  • 1.

    een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze op het ontwerpbesluit naar voren heeft gebracht;

  • 2.

    een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze tegen het ontwerpbesluit naar voren te brengen.

Indien beroep wordt ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland. Voor zowel het beroepschrift als het verzoekschrift is griffierecht verschuldigd. De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn. Als gedurende de beroepstermijn echter een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, treedt de beschikking niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Voor meer informatie: Mw. E. Zech (tel: 0318 – 57 81 62/ e.zech@renswoude.nl )

 

Renswoude, 30 juli 2018

Naar boven