Verleende omgevingsvergunning Koningin Wilhelminalaan 20-22 in Wilhelminaoord

Logo Westerveld

Overeenkomstig artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) maken burgemeester en wethouders van Westerveld bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3 Wabo een uitgebreide omgevingsvergunning verlenen voor het verbouwen van de voormalige mandenmakerij aan Koningin Wilhelminalaan 20-22 in Wilhelminaoord tot 13 woonappartementen voor de huisvesting van jongvolwassenen met een aandoening in het autistisch spectrum (zaaknummer 203174). Het pand is een Rijksmonument (monumentnummer 37498).

De omgevingsvergunning wordt verleend voor de activiteiten ‘Bouwen’, ‘Handelen met gevolgen voor beschermde monumenten’ en ‘Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’ en heeft de planidentificatie NL.IMRO.1701.572AFWKonWilh20WHO-0002.

De omgevingsvergunning, de verklaring van geen bedenkingen, de bijbehorende stukken en het besluit tot vaststelling hogere grenswaarde voor wat betreft geluid zijn op afspraak in te zien gedurende openingstijden. De stukken zijn digitaal raadpleegbaar via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. De vergunning is ten opzichte van de ontwerpvergunning niet gewijzigd.

Beroep: tegen de omgevingsvergunning kan vanaf 2 augustus 2018 tot en met 13 september 2018 beroep worden ingesteld door:

  • 1.

    Een belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn of haar zienswijze tegen de ontwerpvergunning kenbaar te maken;

De vergunning wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende die termijn beroep wordt ingesteld en een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend. De vergunning wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepschrift moet worden ingediend bij Rechtbank Noord-Nederland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank.

Contact: team Leefomgeving, telefoonnummer 14 0521

Naar boven